Shpedicion

Transport

Kërkesë Transporti

Transport

Kërkesë Transporti

Kontakto

0

Klient

0

Operime

0

Kërkesa

0

Punëtorë

Lokacionet

Terminali Doganor

Prishtinë 10000

Lokacionet

+ 386 49 933 400
+ 386 49 158 500
+ 386 49 158 600
+ 386 49 158 700
+ 386 49 158 900

Telefoni

shpedicion@imex-ks.com
transport@imex-ks.com

Emaili

08:00 - 17:00

Orari

E Hënë - E Shtunë

Ditë pune

Terminali Doganor

Prizren 20000

Lokacionet

+ 386 49 933 400
+ 386 49 158 500
+ 386 49 158 600
+ 386 49 158 700
+ 386 49 158 900

Telefoni

shpedicion@imex-ks.com
transport@imex-ks.com

Emaili

08:00 - 17:00

Orari

E Hënë - E Shtunë

Ditë pune

Lajme

“IMEX shpk” fillon shërbimi...

Mars 9, 2017

Informatë Imex Shpk tani organizon dhe transportin parcial nga Turqia për në Kosovë me depo ne...

Fuqizimi i partneritetit ndërmjet Dogan...

Mars 9, 2017

Prishtinë, 21 shkurt 2017 – Fuqizimi i partneritetit ndërmjet Doganës së Kosovës dhe asociacionev...

Dogana e Kosovës anëtarja e 181 e Orga...

Mars 9, 2017

Prishtinë 3 mars 2017 – Dogana e Kosovës është anëtarja e më e re e organizatës botërore të dogan...