Blogu
Dogana e Kosovës anëtarja e 181 e Orga...

Mars 9, 2017

Prishtinë 3 mars 2017 – Dogana e Kosovës është anëtarja e më e re e organizatës botërore të dogan...

Fuqizimi i partneritetit ndërmjet Dogan...

Mars 9, 2017

Prishtinë, 21 shkurt 2017 – Fuqizimi i partneritetit ndërmjet Doganës së Kosovës dhe asociacionev...

“IMEX shpk” fillon shërbimi...

Mars 9, 2017

Informatë Imex Shpk tani organizon dhe transportin parcial nga Turqia për në Kosovë me depo ne...