“IMEX shpk” fillon shërbimin me transport ndërkombëtar

“IMEX shpk” fillon shërbimin me transport ndërkombëtar

Informatë

Imex Shpk tani organizon dhe transportin parcial nga Turqia për në Kosovë me depo ne Stamboll – me cmime shumë të volitshme dhe të përshtatshme. Për më shumë detaje, do të informoheni më saktësisht ditëve në vijim.